14:21
Семінар-практикум вчителів початкових класів

             Відповідно до плану роботи методкабінету відділу освіти райдержадміністрації   12.03.2014 року  на базі  Мирнівської ЗОШ I – III ступенів  (директор Масленікова Л.Б.)  проводився районний семінар-практикум для вчителів  початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів за темою: «Впровадження інтерактивних методів навчання з використанням ІКТ як основного компоненту пізнавальної діяльності учнів початкових класів».

          Учасники семінару мали змогу ознайомитися з системою діяльності вчителів початкових класів Мирнівської ЗОШ І-ІІІ ст. щодо організації навчально-виховного процесу при вивченні предметів з використанням ІКТ та впровадженням інноваційних технологій.

          Як результат, зростає ефективність навчання, формуються вміння практичного застосування знань, розвиваються комунікативні навички, формується і закріплюється позитивне ставлення учнів до навчання.

          Учителем Носовою Валентиною Григорівною (кваліфікаційна категорія перша) було проведено урок-презентація проекту в 3-ому класі за темою: «Вшануємо Тараса Шевченка» з предмету літературного читання. На уроці було показано результат проектної діяльності учні при вивчені творчості Т.Г.Шевченко.

          Учителем  Степановою Ганною Захарівною (кваліфікаційна категорія  вища) в 4-ому класі проведено урок-конференція «Моя Україна. Символи України. Традиції й звичаї українського народу»  з предмету Я і Україна. Громадянська освіти. Учні представили результати пошукової роботи про традиції та звичаї українського народу.

          Учитель Тимошенко Ганна Гаврилівна (кваліфікаційна категорія вища) за участю учнів 2-8 класів, підготувала свято добрих і вихованих «Дарите друг другу сердца и улыбки».

          Учителі продемонстрували використання ІКТ з впровадженням інноваційних технологій як нового підходу до організації навчального процесу, що підвищує зацікавленість учнів, їх працездатність, полегшує процес запам’ятовування нового матеріалу та перевірки набутих знань.

Переглядів: 388 | Додав: kkw | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar