16:58
Класна година в 11 класі "Знайомство з BeSmart"

           5 лютого 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов презентував онлайн-платформу BeSmart у Києві. Освітній проект поширили на теренах регіону майже рік тому, а зараз його можуть безкоштовно використовувати на всій території країни. Зокрема, це — додаткова можливість підготовки до вступу в українські ВНЗ дітям, які мешкають на тимчасово окупованих територіях та у сільській місцевості.

             Платформа стала доступною для кожного без виключення мешканця України. До Одеської обласної державної адміністрації  вже звернулися декілька областей із проханням поділитися методикою використання BeSmart. Зокрема, щодо впровадження його у регулярний освітній процес, як прогресивний формат з поєднання «онлайн» та «офлайн» навчання.  

          В Одеській області матеріали активно застосовують не тільки для підготовки до найважливішого іспиту у житті школяра — ЗНО. Платформа також допомагає у підготовці до звичайних уроків як вчителям, так і дітям.

    22 лютого 2018 року учні 11 класу нашої школі були ознайомлені з онлайн-платформою BeSmart .    

Також вони отримали консультацію  з реєстрації та роботи з платформою. Всі 9 майбутніх випускників були зареєстровані. Тепер учні можуть системно використовувати BeSmart для навчання та підготовки до  ЗНО.

             Нагадаємо, безкоштовний проект реалізується як частина Стратегічного плану дій голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова «Розумний регіон». BeSmart — це єдина в Україні лінійка онлайн-курсів, на якій розміщено понад 20 тисяч тестів і 2 тисячі уроків. Платформа охоплює та систематизує всю шкільну програму, надає можливість переглядати відео-лекції з різних предметів та користуватися схемами, картами, зображеннями. Курси схвалені та рекомендовані провідними установами Міністерства освіти і науки України.

Переглядів: 289 | Додав: kkw | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0